no image

Arabische Wereld | 25 januari 2011 | by Evert-Jan Grit

0

Spannende tijden

En opeens lijkt echt alles en iedereen in beweging te zijn. In Egypte wordt er op verschillende plaatsen betoogd tegen Mubarak. Te volgen op onder andere Twitter. In Tunesie wordt nog steeds gedemonstreerd tegen de oude machthebbers en Ben Ali- getrouwen. In Libanon heeft het “14 maart blok” een “dag van woede aangekondigd”  na de kandidaatstelling van een nieuwe premier die aan Hezbollah is gelieerd. In verschillende steden zijn er incidenten gemeld. De britse krant de Guardian volgt de gebeurtenissen in de regio op de voet. Diezelfde krant heeft samen met de zender Al-Jazeera  de hand weten te legen op vertrouwelijke documenten aangaande de onderhandelingen tussen de Israeliers en Palestijnen. “Palileaks” lijkt defintief te bevestigen dat het al bijna twintig jaar durende vredesproces tussen Israel en de Palestijnen nu echt dood is. Kortom: spannende, maar ook onzekere tijden in het Midden-Oosten.  Binnenkort meer.

Tags: , , , , , , ,About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Een jaar vredeswerk in beeld
  • Abonneer / Subscribe

    Abonneer je op de PAX blogs en ontvang een bericht bij nieuwe posts.

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

  • Nieuws op paxvoorvrede.nl


PAX