no image

Bezette Palestijnse Gebieden | 10 februari 2011 | by Jannie Kuik

0

Ook Gaza broeit

Vanuit Gaza komen steeds meer berichten dat de jongeren daar morgen (vrijdag) een demonstratie willen houden voor vrijheid. Eerder plaatsten ze op hun Facebook blog een manifest waarin ze aangeven schoon genoeg te hebben van de situatie. Contacten in Gaza melden dat Hamas maatregelen neemt om hen te stoppen. Al de hele week worden actieve jongeren ‘uitgenodigd’ op de veiligheidscentra van Hamas waar ze worden ondervraagd. Een aantal jongeren zit al meer dan een week gevangen. Onze contacten melden dat ze niet verwachten dat Hamas een demonstratie wil toestaan en mocht dit toch gebeuren dan wordt verwacht dat Hamas grof geweld zal gebruiken. Maar schrijven ze ook: ‘But by all means, it is only the start of the ignition….’

Tags: , , ,About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Een jaar vredeswerk in beeld
  • Abonneer / Subscribe

    Abonneer je op de PAX blogs en ontvang een bericht bij nieuwe posts.

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

  • Nieuws op paxvoorvrede.nl


PAX