no image

Bezette Palestijnse Gebieden | 16 januari 2015 | by Evert-Jan Grit

0

‘Mijn Geluk in Auschwitz’

Kijktip: een prachtige animatiefilm/ interview met Auschwitz overlever en Palestina- activist Hajo Meyer over zijn vriendschap met mede-overlever Jos Slagter, over menselijkheid in een onmenselijke situatie en de levenslessen van Auschwitz (12 minuten).

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ph6snSt2quI?feature=player_detailpage]
Rondom het verhaal van Hajo Meyer zijn de herinneringen aan het kamp gevat in prachtige animaties. De ingetogen vioolmuziek komt van hemzelf. Ik vind de film zo mooi en krachtig dat ik hem hier deel in de hoop dat veel meer mensen hem gaan bekijken en delen. Op youtube heeft de film maar een paar duizend hits. Veel te weinig. Ik heb niet kunnen uitvinden of de film ook op tv is geweest, of dat hij aan een groter publiek vertoond is.

De film is in 2012 gemaakt. Hajo Meyer is een half jaar geleden overleden

Tags:About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Een jaar vredeswerk in beeld
  • Abonneer / Subscribe

    Abonneer je op de PAX blogs en ontvang een bericht bij nieuwe posts.

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

  • Nieuws op paxvoorvrede.nl


PAX