no image

Syria | 28 april 2015 | by Marjolein Wijninckx

1

Gefeliciteerd Razan Zeitouneh!

coverphotodouma4_FACEBOOKHelaas weten we niet waar ze is…. Razan viert namelijk haar 38e verjaardag op een onbekende plaats. Anderhalf jaar geleden werd ze door een militie ontvoerd in Douma, een voorstad van Damascus. Samen met haar vrienden en mede-activisten Samira Khalil, Nazem Hamadi and Wa’el Hamada worden ze ook wel de “Douma Four” genoemd. Woensdag 29 april, op haar verjaardag, feliciteren we Razan op haar facebookpagina, zodat ook haar ontvoerders weten dat we hen niet vergeten zijn. Doe mee, post een felicitatie en eis dat Razan en haar vrienden hun volgende verjaardag in vrijheid kunnen vieren!

Aan de vooravond van Razan’s verjaardag doen 70 organisaties, waaronder PAX, een oproep tot vrijlating van Razan, haar man Wael en hun vrienden en collega’s Samira en Nazem. Lees hier de oproep (Engels).

Tags:About the AuthorOne Response to Gefeliciteerd Razan Zeitouneh!

 1. Pingback: Mazen Darwish is vrij | Nassama نسمة

Back to Top ↑
 • Een jaar vredeswerk in beeld
 • Fly through a year of peace work
 • Abonneer / Subscribe

  Abonneer je op de PAX blogs en ontvang een bericht bij nieuwe posts.

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner

 • Nieuws op paxvoorvrede.nl


PAX